Bilangan Pengunjung:

Wednesday, June 18, 2008

Blog Besut Lo Nih Dilancarkan !!!

Blog Besut Lonih telah dilancarkan beberapa kelmarin. Blog ini bukan sahaja memaparkan kisah-kisah yang berlaku di Besut, tetapi kisah-kisah nasional juga akan dipaparkan oleh blog ini. Blog ini juga akan menjadi medium pengantara oleh Rakyat Besut tentang ketidakpuasan hati atau perkara-perkara yang melibatkan rakyat Besut, Terengganu.

Blog ini juga akan menjadi sumber rujukan oleh rakyat Besut khasnya dan rakyat Malaysia amnya. Isu-isu semasa juga diperbincangkan disini dan mengambil kira pandangan semua pembaca atau pelawat. Pembaca atau Pelawat boleh juga mengirimkan artikel mereka kepada blog Besut Lonih untuk mengutarakan kesusahan dan kesukaran yang dihadapi oleh penduduk kawasan berhampiran mereka tanpa mengira fahaman politik.

Pelawat atau pembaca bebas mengemukakan artikel selagi ia tidak mengandungi unsur-unsur fitnah dan semuanya akan disiarkan sekiranya tiada unsur-unsur fitnah.

Besut Lonih juga mempelawa orang ramai diluar sana untuk menjadi penulis atau panelis bagi Blog Besut Lonih, orang-ramai yang berminat bolehlah menghantar email kepada besutlonih@gmail.com .

Blog Besut Lonih boleh dilayari di http://www.besutlonih.com

No comments:

Blog Widget by LinkWithin